krisaloss

Någon fyller snart 40. Någon krisar. Men det är inte jag! Jag tänkte bara ha lite roligt på krisarens bekostnad... :)

Fars Dag

Kategori: Allmänt

Fars dag i Sverige.
Alla pappor och män hyllas..igen. Tyckte det inte var så jättelänge sen vi firade någon annan manlig dag. Men jag kanske tog fel. Eller så är det för att vi uppmärksamar både tyska och svenska dagar i min familj, men vi firar knappt mer än jul och födelsedagar - tänk om vi börjat med namnsdagar, första mustaschen och sådana här köpedagar också.
 
Men idag ska papporna tydligen uppvaktas med en prinsesstårta - så manligt! Kan de inte komma på en prinstårta som ni män kan få på era högtider, så vi tjejer kan käka ljusgrön prinsesstårta med rosa marsipanros i lugn o ro?
 
Alltså det måste ju inte vara en trostårta heller:
 
 
 
Skrattade dock högt igår när jag såg Coops reklamfilm för vecka 45. Filmen kombinerar både Fars Dag hypen och 40års krisandet. Måste vara min favoritreklamfilm just nu (om man nu kan ha en favoritreklamfilm??).
 
Se på den, tänk på Krisaren (och lilla mig ;) ) och njut!
 
 
 
 
Jag som den goda dotter och flickvän jag är, har såklart grattat både min far och Krisaren på deras dag. Ska baka lite lussekatter till er i eftermiddag istället för prinsesstårta. Den vägrar jag nämligen servera till riktiga män! ;)
 
Ha en helt underbar Fars Dag!
 
 
  • Permalänk
  • Trackbacks
  • Kommentarer (0)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: